Feel like a lady, but you my lady boy!?

Nu har jag legat utslagen i två dagar. Jävla vaccin säger jag bara. Ta de inte, det är inte värt att må såhär dåligt. Bara för jag ska åka bort så tog jag den, annars hade jag tok vägrat..Fy!
Idag har bella och jag testa våra skype kunskaper. Tyvärr gick de inge vidare jag hade ingen mick eller cam. Men ja.

 

Ja just det jag har varit dum och fixat en egen blogg som enbart kommer handla om mitt liv där nere. Men kanske dyker upp här då och då! http://emsiaustralien.blogspot.com bara läsa på vett ja! :)
sjukt dåligt namn. skit samma


näshulta nästa

nu sitter jag här på jobbet och väntar på att ja ska  få åka ut i skogen ..
de bästa denna helg me att åka till skogen är att emma e där ute. de e vääääääääldigt udda. de har nog inte hänt på ett par år.
men mys! synd bara att de inte e fint väder...

i morrn ska vi leka:D
helgen efter ska vi kanske leka?
helgen efter de ska vi leka, fira och gråta...

men men ha en bra helg

see you miss you love you take care.

19 dagar kvar till jag sätter mig på ett plan som ska ta mig till Australien. 19 hela dagar, det är ju ingenting. Paniken börja växa, resfebern kryper sig närmare.
Känns som jag inte har hunnit med något, eller? Jag har iaf införskaffat mig en stor och bra väska nu, så jag försöker packa men inser att jag måste tvätta ungefär allt. Skit också! Jag som hade hoppas på att få slippa det.
Boende i Sydney är bokad, eller bokat och bokat, två dagar utav sju. En medlem ville inte låsa fast sig för mycket, för om vi inte tycker om boende kan vi hitta annat. Jag ska inte säga för mycket om vad vi ska göra, de för ni läsa när jag väl är där nere.
Allt ska jag vara tyst om här till jag kommer ner, för vem vet ingenting kanske blir som tänk eller?

Dock problem. Jag funderar på att lämna denna blogg, skaffa en egen eller bara köra allt via resedagboken!? Hm. Resedagboken kommer jag ha det vet jag men känns jobbigt att skriva på två ställen vi får se.. adressen återkommer jag med.

 

Nej nu bakar jag bröd och de är klart snart.
Puss på näsa!


???????????????????

hemskt mycket frågetecken..
Ja ska iaf träffa underbara emma massor:D
och säkert gråta lite:P


 

 

 

hur ska detta gå?


snart är det nyår

jag ska till catta på nyår!
och vikommer se ut ungefär såhär



dålig uppdatering

Vi e ju bajs. bloggar e bajs?
skit e bajs.

Men ja tror att när emma lämmnar landet så kanske hon kan dela med sig till alla och skriva här hur hon har det?

jag saknar dig. kommer ner snart till dig
pusselipuss








Kyss

helgen tog ändå

Jag har inte ens fått av min pyjamasen än, orkar inte. Den ska på snart ändå.
Hel dagen har runnit förbi. Orkeslös, har legat i min säng. Läst bok, haft ångest för ingenting blivit gjort.
Helgen tog hårdare än någonsin. Ändå var jag nykter!

Jobbade lördag fram till midnatt åkte hem, planerade att sova. Skulle upp tidigt söndag. precis innan jag skulle ringer mobilen, sätter mig i bilen åker ut till Hällby. Trevligt köks häng.

Sex av åtta fulla ungkarlar och så jag Fotboll, fotboll ett och annat hån.
En djup diskussion på altan med mannens bästa vän. För mig mycket välbehövd. En klarare blid. Dags att åka hem, eller ska jag säga mitt andra hem. (som jag anser det än) rallyfärd enligt mannen där bak, herrn där fram hade svårt att sitta still i svängarna. Utan för ytligare en timme.  Fylle prat och gott skratt. Upp äntligen sova, två och en halv timme tills klockan ringer. SOV NU. Tack för underbar natt. Rus till jobb och en härlig dag där. En ännu bättre avslut på söndags kvällen när den slutade på samma plats som dagen började. Tack.


shyyyss


VAD HÄNDER!

I måndags såg ja "ullared" de nya pogrammet på tv... då fanns det en kille som var makeup artist.. lagon udda.. lagom blond med rosa byxor! ja va ska man säga
MEN IMORSE! vad hör jag! människan har släppt en singel!




måste ju hålla me om att de e svårt att sjunga oh oh oh oh ohohoh


http://www.youtube.com/watch?v=bTzrdac05Wk

bye bye emma

happ?
vad säger man! KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL FÖR DIIIIIIIIIG


nu när jag tänker efter fick ja bekräftelsen på sämsta tänkbara sett
emma ringer å ja ringer upp för missat samtal!

kliver ur en port påväg tillbaks till jobbet
det snö regnar utav bara ppiiiiip ( ni som bor i sthlm vet) det är kallt och allt e bara äckligt blött

emma" JAAAAAG HAR FÅÅÅTT MITTT VISUM JA SKA TILL AUSTRALIEN!!"

HMM... kul för dig och så fortsatte ja i äckelvädret till jobbet.... usha!


haha
men du kommer ha det grymt bra hjärtat!




alice..... om du läser detta så e ja inte så avis på dig. ett år på island!  kallt???

Aufuckingstralia



Ja väntan är över, fick mitt godkännande idag. Mitt visum gick alltså igenom. Jag får res och jobba i Australien i ett år om jag vill. Fan vad jag är lycklig just nu. Betalade även min biljett idag. Fan lite surt bara för min vän inte kunde bekräfta mitt efternamn var rätt stavat, så var jag tvungen att boka om den och betala ytligare 600 kr, så nu landade hela biljetten priset på 15000 tur och retur. Otroligt ”dyrt” men så jävla värt det, eftersom det är en upplevelse och erfarenhet för livet.

 

Men ändå börjar jag nog få lite resfeber. Det finns vissa dagar jag inte vill åka, stanna kvar här hemma med alla. Jag måste erkänna att de kommer bli tufft att lämna er i ett halvt år, utan att kunna hälsa på. Det kommer att bli extra tufft att lämna en peson, borde inte nämna det men det kommer att bli riktigt jobbigt, med tanke på all den historian vi delar. ♥

Men samtidigt tänker jag att jag måste göra det här. Jag har längtat så länge och nu är den chansen äntligen här. Kan inte fega ur nu. Hur ska jag då hantera resten av livet, om jag vägrar att ta denna chans. Så jag tar den jag åker. Skit i resfebern den kommer och går. Jag ska gå in mer detaljerat någon gång om vad vi ska göra och hur våran resplan ser ut. Måste bara samla mig lite först.

 

Hörs en dag!


Only one way to say the three words.

Oj oj titta vad man hittar. Väldigt länge sen vi skrev något Bella varför?
Jag ska försöka fatta mig lite kort innan det blir löpning till bion.

Bella vill att jag ska hålla henne informerad om vad som händer och sker, ni andra kanske undrar vad det är som händer överhuvudtaget? Varför i helskota Bella tvingar mig att blogga mycket i ett halv år? Varför jag jobbar så mycket jag bara kan nu och aldrig är ute på krogen och ränner !?
Im going to the land down under :D Ja Australigen alltså. Om allt går som det ska åker jag 7 Dec och kommer hem 2 Juni. Men all dess väntan går mig på nerverna. Jag är ju känd för att inte ha så bra tålamod. Och de visar sig ännu mer nu. Jag väntar på mitt visum, det går segt, väldigt seg. Nej det går fan föööör segt.Igår fick jag tillbaks 7 frågor jag skulle besvara på om varför jag svarade så glatt till att jag har begått ett brott, jag har varit en brottslig ja. Inte så förvånande va?
nu väntar jag bara på ett ja eller nej. Ge mig ett skit svar så jag kan börja packa väskan.

Nej nu måste jag rusa.


RSS 2.0